4 Nisan 2016 Pazartesi

Erkeğe Alınabilecek Farklı Hediyeler 🎁

HERKESE MERHABAA 💕

Bugün sizlere bayanların en büyük sorunu olan erkeğe daha farklı ne hediye alabilirim sorunsalında yardimci olmaya çalışacağım. 

Herkesin bildiği gibi bir bayana hediye almak çok kolay çünkü ya pahalı şeylerden hoşlanıyordur, pahalı olsun yeter der. Ya küçük şeylerle mutlu oluyodur, bi çikolata bile alsa beni düşünse yeter der. Ya da manevi değeri olsun el emeği ufacık bişey bile olsa yeter kendisi düşünsün der fakat olay erkeğe geldi mi insanın aklına hicbirsey gelmez. Gelenler de zaten o kadar klişedir ki (gömlek, parfüm, saat) ya siz almak istemezseniz, alsaniz da artık erkekler aynı hediyeleri birçok defa almaktan sıkılmıştır. Erkekler daha içlerine kapanık bu konuda ne istediğini belli etmez, aslında kendi de ne hediye ister onu da bilmez. Bazıları hariç tabi onlara ne alınacağı bellidir, ya işi ile alakali bir hediye ya da ilgilendiği bir hobisi ile ilgili bir hediye. Fakat başta dediğim gibi ne istediğini kendi de tam bilmeyen ve aldığında onu mutlu edecek hediyeler bulmak zordur. Bende biraz düşündüm, kendi aldigim hediyeleri de ekleyerek bir yazı oluşturmaya karar verdim. 

Erkeğe daha farklı hangi hediyeler alınabilir?  

ZİPPO ÇAKMAK

Her erkeğin çok beğeneceğine emin olduğum bir hediye. Buradaki en önemli husus orjinal Zippo almak. Pazardan kalkıp 10 tlye alinan Zippo bana göre kaba bit davranış eğer durumun yoksa başka bir hediye almalısın, durumu zorlamanin alemi yok. Fiyatları 100 TL'den başlıyor ve D&R mağazalarında, yada Zippo resmi sitesinden siparis edebilirsiniz. Birçok model olduğu için hangisini almakta kararsız kaldiysaniz size önerebilcegim modeller sunlar;

Erkeğin tuttuğu takıma göre takım mağazalarından takım zippolari alabilirsiniz (tabi fanatikse)


Klasik sade modeller alabilirsiniz, taslanmis olması önemli çünkü diğerleri çok fazla parmak izi çıkarıyor ben eski erkek arkadaşıma almıştım ve cok beğenmişti.


Üzerinde illa Zippo yazsın istiyorsanız o tip modeller de var. 


Yada bu şekilde kutlu gibi bir siyah.



Amaaa! En önemli husus Zippo gazını ve taşını almak. Çünkü içi gazsız geliyor, taşı da çok çabuk bitiyor. Eger almazsaniz hediye aldığınız kişi alcam alcam diye uzun süre bekler ve biyerde Çakmak unutulup gider.

Set olarak bu şekilde veriliyor;


MATARA SETI 

Buda bir erkek için çok hoş bir hediye. Burdaki önemli husus ise aldığınız kişinin yaşı. 20den büyük olması önemli. Ben 19 yaşındayım ve emin olun 18 19 yaşındaki erkekler bunun varlığından habersiz. Aldığınız hediye anlamlı bir hediye ve bunu anlayacak kişiye vermek çok önemli, bu dedeniz bile olabilir. Nerelerden bulunur tam bilmiyorum fakat internette satışı olan ürünler.




PİPO SETİ 

Matara seti için dediklerim Pipolar için de geçerli fakat 30 yaşından büyük erkeklere almak daha uygun. Özellikle evli kişiler için gerçekten çok mutlu edici düşünceli bir hediye.


KOL DÜĞMESİ

Aslında bilindik basit bir hediye fakat iyi ve kaliteli aldığınızda gerçekten anlamlı bir hediye. Özellikle Baş harfler çok hoş olur.

Burda dikkat etmeniz gereken şey karşınızdaki ve kendinizin baş harfleri değil. Erkeğin adının ve soyadının baş harfleri. Öteki türlü çok komik gorunursunuz, hediyeyi kendinize değil erkeğe alıyorsunuz. Çok isterse eğer o kendisi sizi mutlu etmek için 2nizin baş harflerini alır. Eğer böyle bir kol düğmesine sahip ise normal bir desen de alabilirsiniz.


KRAVAT

Bu konuda tam olarak bir öneride bulunamayacagim bildiginiz kravat yani. Sadece şunu söyleyebilirim aldığınız marka çok önemli. Zaten pahali bir hediye değil en azından iyi bir markada almaya gayret edin.




Resimde gördüğünüz gibi iyi bir markada gerçekten güzel, göze hitap eden bir kutu ve kravat görürsünüz. 

VİSKİ

Alkol kullanan sık olmasına gerek yok sadece özel günlerde kullanan birinin bile çok beğeneceği bir hediye. Özellikle de aldığınız viski özel bir seriye ait ise karşınızdaki kişinin gelme keyfine. Çok beğenilen bir hediye. 
Resimde gördüğünüz de Jack Daniels a ait özel bir seriden


Ve son olarak;

CEP SAATİ

Bunu ise sizden büyük bir akrabanıza, aile dostunuza alabilirsiniz. Çünkü pek gençlik ve yetişkinlik dönemi hediyesi değil. Özellikle dedeniz yada babanızın beğenebilceği hoşuna giden bir hediye olabilir. Fakat bazı yetişkinlerin de hoşuna giden bir hediye olabiliyor karşınızdakini tanimaniza kalmış. 



Tabi dediğim gibi, bu aldığınız hediyelerin orjinal olmasi ilk şart. Sizin için çok anlamsız gozukebilirler fakat size bir erkek diyelim ki Chanel marka çakma parfüm aldı. Bir garip hisseder kendinizi ve kullanamazsınız değil mi ? Basit bir marka Emotion, Cecile da alsa orjinal olmasi tercihiniz olur. Yada bir kozmetik ürünü yada bir ayakkabı. O yüzden bir işe giriştiseniz, karşınızdaki kişiye değer veriyorsaniz ve ona anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız bu dediğim ürünlerin orjinallerini verebilirsiniz. Ucuz markalardan da alabilirsiniz hiç sorun değil. Şimdiden size kolay gelsin.

Birde şunu söylemek istiyorum zenginseniz kalkıp bir erkeğe araba, cep telefonu vs hediye etmeyin. Bu çok aşağılayıcı bir davranış Zippo cakmagi 2 3 bine alabilirsiniz yada gidin pahalı bir şarap alın fakat teknolojik vs erkeğin para durumunu sorgulayici bir hediye kesinlikle almayın. Zaten erkek hemen kabul ederse büyük ihtimal ya çok utangaçtır içten içe dert eder, ya zaten zengin kesimlersinizdir normal bir davranış karşılayabilir (karşılamama ihtimali var karakterine bağlı)  ya da paranız için sizinle birliktedir. Yada parfüm aldığınızda; erkeğin tanıdığınız bildiginiz sevdiğiniz onunla benimsediğiniz bir kokusu var, neden siz parfüm alıyorsunuz da erkeğin kokusunu degistirmek ister gibi otoriter bir hava veriyorsunuz. Yanınıza gelirken erkek onu sıkmak zorunda hissedebilir, begenmezse de napcagini bilemez arada kalır. Onları böyle garip durumlara sokacak hediyeler almayın, mesela benim şu ana kadar tanıdığım arkadaşlarım dostlarım ve eski erkek arkadaşlarım parfüm konusundan çok rahatsızlık duruyordu, ben parfümümü beğeniyorum ne gerek var başka parfüme bununla mutlu hissediyorum düşüncesindelerdi.

Tabi bu söylediklerim bütün erkekler için geçerli değil fakat benim gözlemlerim ve çevremdekiler bu tip düşüncedeler.

Umarım bugünkü yazımda size yardımcı olabilmişimdir, eklemek İstedikleriniz var ise yoruma yazabilirsiniz. 👇

Okuduğunuz için teşekkürler. 💕

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder